oZ, oZ,


Sabadell/Castellar del Vallès
Barcelona (Spain)

0034 687 728 575
info@elmundodeoz.com
català I español I english

disseny: ozestudi.
® ozestudi 2018

Follow oZestudi on Twitter
qui som
que fem
objectius
recursos
projectes
contacte
premis
noticies
clients
el món d’oz
momentoz
links Warning: include(clientes.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/home/elmundodeoz.com/web/clients.php on line 28 Warning: include(clientes.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/home/elmundodeoz.com/web/clients.php on line 28 Warning: include(): Failed opening 'clientes.php' for inclusion (include_path='.:/home/sys/phpfarm/inst/php54/pear/php/') in /usr/home/elmundodeoz.com/web/clients.php on line 28
clients.Disseny industrial i disseny gràfic

Clients dels nostres serveis de disseny

Durant tots aquests anys hem pogut compartir projectes de disseny industrial, disseny gràfic, enginyeria i consultoria amb multitud d'empreses de molt diversos sectors. Clients que avui dia avalen la nostra particularitat respecte al desenvolupament integral de projectes de disseny.

No creiem en l'especialització donat que el disseny industrial i el disseny gràfic es fonamenten principalment en la resolució de problemes de forma efectiva i aquest concepte és comú a qualsevol encàrrec de disseny per sectorial i/o complex que pugui semblar. Tots els nostres clients han entès sempre que els encàrrecs que abordem amb ells són singulars perque el resultat està estrictament relacionat i sotmès a un briefing únic i exclusiu que mira de resoldre una problemàtica concreta; la seva. No hi ha dos projectes iguals perquè no hi ha dues persones iguals, tant en el costat dels que desenvolupem projectes com en el costat dels que demanden aquests mateixos projectes.

Desitjaríem que no vegis en els nostres projectes, tant de disseny industrial com de disseny gràfic, una forma final de fer, sinó més aviat que els entenguis com el resultat efectiu a una problemàtica concreta que per norma sempre és diferent.

T'esperem també a tu per a compartir il•lusions al nostre costat.