oZ, oZ,


Sabadell/Castellar del Vallès
Barcelona (Spain)

0034 687 728 575
info@elmundodeoz.com
català I español I english

disseny: ozestudi.
® ozestudi 2018

Follow oZestudi on Twitter
qui som
que fem
objectius
recursos
projectes
contacte
premis
noticies
clients
el món d’oz
momentoz
links Warning: include(clientes.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/home/elmundodeoz.com/web/oriolvidalgallifa.php on line 29 Warning: include(clientes.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/home/elmundodeoz.com/web/oriolvidalgallifa.php on line 29 Warning: include(): Failed opening 'clientes.php' for inclusion (include_path='.:/home/sys/phpfarm/inst/php56/pear/php/') in /usr/home/elmundodeoz.com/web/oriolvidalgallifa.php on line 29
Oriol Vidal Gallifa.Disseny industrial i disseny gràfic

Oriol Vidal Gallifa, 1975, Dissenyador Gràfic i Il.lustrador

Graduat en Disseny Gràfic per la E.A.A. i Oficis Artístics Illa de Sabadell. "Comunicar més que convèncer", a partir d'aquesta reflexió construeix una metodologia de disseny en la qual les idees i els instruments dels quals disposa aconsegueixen oferir projectes que transmeten de forma clara i concisa els missatges del client. Ell és el creador dels recursos necessaris perquè l'usuari interpreti i desxifri els codis gràfics i visuals.

Amb més llibertat i impulsat per una vocació innata, aconsegueix com a il•lustrador plasmar un singular món il•lustrat que transmet de forma sincera i fresca, no solament les inquietuds dels clients o les seves pròpies, sinó que també ens permet la possibilitat de passejar entre noves sensacions i nous universos.

Tornar