oZ, oZ,


Sabadell/Castellar del Vallès
Barcelona (Spain)

0034 687 728 575
info@elmundodeoz.com
català I español I english

disseny: ozestudi.
® ozestudi 2018

Follow oZestudi on Twitter
qui som
que fem
objectius
recursos
projectes
contacte
premis
noticies
clients
el món d’oz
momentoz
links Warning: include(clientes.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/home/elmundodeoz.com/web/annasalvans.php on line 28 Warning: include(clientes.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/home/elmundodeoz.com/web/annasalvans.php on line 28 Warning: include(): Failed opening 'clientes.php' for inclusion (include_path='.:/home/sys/phpfarm/inst/php56/pear/php/') in /usr/home/elmundodeoz.com/web/annasalvans.php on line 28
Anna Salvans.Diseño industrial y Diseño Gráfico

Anna Salvans Soley, 1987. Dissenyadora Industrial

Titulada de Grau en disseny de producte per ESDi, de Sabadell. Sap, com ningú, navegar sota l'estrès del projecte per facilitar un espai en el qual el treball adquireix un enfoc més nítid.

Convençuda que el disseny industrial i la seva necessària realitat depenen sempre d'una obligada viabilitat, planteja solucions coherents i reals emmarcades en un context totalment possible i controlat.

El rigor i la minuciositat amb la qual aborda, no solament el propi projecte sinó sobretot la gestió del disseny, són tota una garantia perquè els resultats siguin sempre els esperats sense contratemps ni sorpreses.

Volver